RESEBREV 2004 - 07
Hälsningar från Batlagundu, Tamil Nadu, södra Indien
Här är länkar till respektive resebrev:
 

SENASTE NYTT
Efter närmare tre år på den indiska landsbygden är jag tillbaka på den svenska. Det är dags att summera alla intryck och erfarenheter. Indien är ett faschinerande land på många vis och ett land med många utmaningar i den nära framtiden. Utvecklingstakten är snabb och förändringarna märkbara även under en så relativt kort tid som jag varit i landet.

Nu är jag som sagt hemma och det är en väl vald tid att komma hem. Vår och sommar allt för att göra det lätt att acklimatisera sig. Det blir inte papaya till frukost och mjölken kommer inte till dörren. De kryddstarka luncherna på bananblad på Menaksi Bavan är det svårt att få till med ICAs ingredienser. Det är inte utan jag saknar det liv och rörelse som fanns i Batlagundu från tidig morgon till sen kväll. Man slås av hur tomt och ödsligt det är här hemma. Var är alla människor?

Nu är jag hemma och ska njuta av en förhoppningsvis fin sommar. Och jag önskar alla er som läst dessa resebrev en fin sommar. Detta, brev nr 50, blir det sista för denna gång. Tack för att ni läst och kommenterat!

Skulle det vara så att ni missat något så finns samtliga resebrev utlagda och det är bara att klicka på den svarta pilen till höger om rutan ovan så kommer man åt dem alla.

Hälsningar
Per

 Kontorsfönster i Trichy
Foto Per Magnuson ©

 

 


  Hem
Första brevet
Sista resebrevet (för denna gång)